Hardford Daily Care AB

Skåne län

Information

Hardford Daily Care AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Hardford Daily Care AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hardford Daily Care AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Hardford Daily Care AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-05-29. Men sedan 1996-01-01 så har Hardford Daily Care AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ringugnsg. 11, 216 16, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hardford Daily Care AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6719300.

Malmö arbetar för att företag som Hardford Daily Care AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hardford Daily Care AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med hud- och hårvårdsprodukter, skönhetsmedel och kosmetika samt bedriva förvaltning av immateriella rättigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hardford Daily Care AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hardford Daily Care AB och det är följande personer, Hansson, Patrik Anders Elon som är född 1967 och har titeln VD, Widding Persson, Kent Nils Stig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Patrik Anders Elon som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Revisor, Wide, Agneta Helen som är född 1971 och har titeln Revisor, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hardford Daily Care AB är 556392-1021.