AUTO Images AB

Skåne län

Information

AUTO Images AB är en verksamhet som finns i Malmö. I AUTO Images AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ström, Leif Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Gertten, Magnus Gösta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Leif Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AUTO Images AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AUTO Images AB på telefon 040-6610160.

Bolaget skall bedriva produktion av film, TV och övriga media, samt konsultverksamhet inom samma områden och därmed förenlig verksamhet.

Idag är AUTO Images AB av bolagstypen Aktiebolag.

AUTO Images AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AUTO Images AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och AUTO Images AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AUTO Images AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

AUTO Images AB har 556390-3474 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.