Idéas Event Aktiebolag

Skåne län

Information

Idéas Event Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Idéas Event Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Idéas Event Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Idéas Event Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-03-06. Men sedan 1990-01-01 så har Idéas Event Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Anders Olsv. 1 A, 236 37, Höllviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Idéas Event Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5454344.

Malmö arbetar för att företag som Idéas Event Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Idéas Event Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva reklamproduktion och rådgivning i marknadsföringsfrågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Idéas Event Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Idéas Event Aktiebolag och det är följande personer, Rydberg, Tony Michael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Charlotte Marg:a Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Idéas Event Aktiebolag är 556389-0960.