BuildIt i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet samt underhåll av kommunikations- och internettjänster, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BuildIt i Malmö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är BuildIt i Malmö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1990-03-05 så skapades BuildIt i Malmö Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel BuildIt i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BuildIt i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556389-0556 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är BuildIt i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BuildIt i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-258580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom BuildIt i Malmö Aktiebolag är Olofsson, Björn Tycho som är född 1955 och har titeln VD, Olofsson, Björn Tycho som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ulf Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfberg, Bo Staffan som är född 1953 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.