Johan Liljas Elektriska Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Johan Liljas Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Johan Liljas Elektriska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Johan Liljas Elektriska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Johan Liljas Elektriska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-02-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Johan Liljas Elektriska Aktiebolag ska trivas.

Johan Liljas Elektriska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elinstallationsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johan Liljas Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Johan Liljas Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Johan Liljas Elektriska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-154152.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Johan Liljas Elektriska Aktiebolag är Lilja, Johan Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Lena Yvonne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Johan Liljas Elektriska Aktiebolag har 556386-1292 som sitt organisationsnummer.