SAMON Aktiebolag

Skåne län

Information

SAMON Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SAMON Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SAMON Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SAMON Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. SAMON Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SAMON Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Modemg. 2, 235 39, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-155859.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SAMON Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SAMON Aktiebolag har idag 556385-4933 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för SAMON Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med gaslarmsystem, gasdetekterande anordningar och kringutrustning därtill samt konsultverksamhet.

I SAMON Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöström, Hans Jonas som är född 1965 och har titeln VD, Sjöström, Hans Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Jane Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.