Fly Logic Malmö AB

Skåne län

Information

Fly Logic Malmö AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Fly Logic Malmö AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fly Logic Malmö AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fly Logic Malmö AB har haft sedan 1994-01-01. Fly Logic Malmö AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fly Logic Malmö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hangarv., 230 32, Malmö-sturup men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-500004.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fly Logic Malmö AB Privat, ej börsnoterat.

Fly Logic Malmö AB har idag 556383-5932 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fly Logic Malmö AB

Bolaget skall bedriva taxiflygverksamhet, handel med och uthyrning av flygplan jämte därmed förenlig verksamhet.

I Fly Logic Malmö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljeheden, Alvar Willy som är född 1945 och har titeln VD, Liljeheden, Alvar Willy som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeheden, Marcus Waldemar som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .