Laim AB

Skåne län

Information

556383-3770 är organisationsnummer för företaget Laim AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laim AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Laim AB finns i.

Laim AB har varit registrerat sedan 1990-02-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laim AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Laim AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Laim AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Laim AB så kan ni göra det på telefon genom 040-221050 eller genom brev på följande adress:
Terminalg. 2, 235 39, Vellinge

Bolaget skall bedriva handel med maskiner, möbler och inredning med inriktning mot storköksmarknaden samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Laim AB och det är Vahlberg, Per Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Vahlberg, John Olof Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,