Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lund, Hans Sören som är född 1936 och har titeln VD, Lund, Hans Sören som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Birgit som är född 1932 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag på telefon 040-474233.

Bolaget skall bedriva tekniska konsultationer inom el- & vvs-områ det, projekt och konsultationer inom byggbranschen, handel med värdepapper samt finansiering- utan att driva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen (1963:76) om kreditaktiebolag och lag om bankrörelse av den 31 mars 1955 och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sören Lundh Konsult och Invest Aktiebolag har 556383-1998 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.