DM Consulterna Olshed Aktiebolag

Skåne län

Information

556383-0859 är organisationsnummer för bolaget DM Consulterna Olshed Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DM Consulterna Olshed Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som DM Consulterna Olshed Aktiebolag finns i.

DM Consulterna Olshed Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DM Consulterna Olshed Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

DM Consulterna Olshed Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DM Consulterna Olshed Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olshed, Dan Anders Kurt -Olshed, Mona Ann-Kristin

Vill ni komma i kontakt med DM Consulterna Olshed Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-121990 eller genom brev på följande adress:
Kråkbärsv. 4, 236 42, Höllviken

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DM Consulterna Olshed Aktiebolag och det är Olshed, Dan Anders Kurt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olshed, Mona Ann-Kristin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Annika Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,