Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1990-01-15 så har Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag varit registrerat. Idag är Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till St. Nyg. 59, 211 37, Malmö. Vi ni istället prata med Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedrva tandläkarverksamhet, handel med fastigheter och värdepapper (dock ej bankirverksamhet) samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Smolak, Vladimir som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Smolak, Chaia som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Smolak, Chaia -Smolak, Vladimir .

Centrum Tandläkarmottagning Malmö Aktiebolag har 556382-7426 som sitt organisationsnummer.