Emil G. Uddvik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Emil G. Uddvik Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Emil G. Uddvik Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1990-02-22 så har Emil G. Uddvik Aktiebolag varit registrerat. Idag är Emil G. Uddvik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Emil G. Uddvik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tyréns , 205 19, Malmö. Vi ni istället prata med Emil G. Uddvik Aktiebolag så kan ni göra det på 040-6981600.

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsbyrå, handel med aktier och andra värdepapper och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lassen, Carl Johan Christian som är född 1945 och har titeln VD, Lassen, Carl Johan Christian som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsmarker, Per Roland Tomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Curt Orvar Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Walméus, Gert Fredrik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Emil G. Uddvik Aktiebolag har 556380-9622 som sitt organisationsnummer.