Fojab Arkitekter i Malmö AB

Skåne län

Information

Fojab Arkitekter i Malmö AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Fojab Arkitekter i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fojab Arkitekter i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-01-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ängelholmsg. 3 A, 214 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fojab Arkitekter i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6642400.

Malmö arbetar för att företag som Fojab Arkitekter i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fojab Arkitekter i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom områdena arkitektur, byggkonstruktion och byggadministration samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fojab Arkitekter i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fojab Arkitekter i Malmö AB och det är följande personer, Dahlström, Greger som är född 1945 och har titeln VD, Dahlström, Greger som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvemo, Anders Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fagerberg, Karin Margareta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kadefors, Bengt Ulf som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Bengt Anders Daniel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot.Wigelius, Björn Thorsten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Fojab Arkitekter i Malmö AB är 556380-3377.