Larodan Lipids Aktiebolag

Skåne län

Information

Larodan Lipids Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Larodan Lipids Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Larodan Lipids Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Larodan Lipids Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Larodan Lipids Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Larodan Lipids Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Limhambsgårdallé 9, 216 16, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Larodan Lipids Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Larodan Lipids Aktiebolag har idag 556379-2596 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Halvarsson, Hans Bertil Eugen -Leander, Hans-Åke Einar är den som för stunden ansvarar för Larodan Lipids Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet med köp och försäljning av kemikalier, förvaltning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Larodan Lipids Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Halvarsson, Hans Bertil Eugen som är född 1942 och har titeln VD, Halvarsson, Hans Bertil Eugen som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Leander, Hans-Åke Einar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lönnqvist Halvarsson, Lena Maria T som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Revisor, Lennart Nilsson, Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.