Smögen Hus AB

Skåne län

Information

556377-2788 är organisationsnummer för bolaget Smögen Hus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smögen Hus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Smögen Hus AB finns i.

Smögen Hus AB har varit registrerat sedan 1990-01-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smögen Hus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Smögen Hus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Smögen Hus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Smögen Hus AB så kan ni göra det på telefon genom 040-268690 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 12, 211 49, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med trävaror, frukt, grönsaker samt kosmetika, konsultverksamhet med inriktning på marknadsföring och marknadsundersökningar för export och import av industri och konsumtionsvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt äga, bygga och sälja fast egendom samt förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Smögen Hus AB och det är Aspenlind, Lars Gunnar Åke som är född 1926 och har titeln VD, Aspenlind, Lars Gunnar Åke som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Karl Vilhelm Douglas Hardy som är född 1940 och har titeln Suppleant, Olhans, Jan-Erik som är född 1943 och har titeln Revisor, E Olhans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,