Språkelit i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Språkelit i Malmö Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Språkelit i Malmö Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Språkelit i Malmö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Språkelit i Malmö Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Språkelit i Malmö Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Språkelit i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Nyg. 9, 211 38, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-304033.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Språkelit i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Språkelit i Malmö Aktiebolag har idag 556376-0155 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Kanschat, Carita -Kanschat, Christian Erdmann Gunnar är den som för stunden ansvarar för Språkelit i Malmö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva språkundervisning samt översättning till och från främmande språk samt idka härmed förenlig verksamhet.

I Språkelit i Malmö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kanschat, Christian Erdmann Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kanschat, Carita som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .