Ystallet AB

Skåne län

Information

Ystallet AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Ystallet AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ystallet AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-10-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mäster Nilsg. 1, 211 26, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ystallet AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-65420.

Malmö arbetar för att företag som Ystallet AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ystallet AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med byggnadsmaterial, kakel, klinker, färg, vvs- och badrumsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ystallet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ystallet AB och det är följande personer, Ebrahimi Dadvar, Vincent Ramin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Assadollahi Atashgah, Amir Ashraf som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ystallet AB är 556373-4630.