Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag

Skåne län

Information

Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmberg, Erik Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Erik Allan som är född 1932 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag på telefon 040-127563.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva fotografisk verksamhet med särskild inriktning på den kommersiella sektorn och med komplettering av redaktionella insatser samt köp och försäljning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fotograf Magnus Malmberg Aktiebolag har 556373-1008 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.