Hobas Scandinavia Aktiebolag

Skåne län

Information

556372-4714 är organisationsnummer för verksamheten Hobas Scandinavia Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hobas Scandinavia Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Hobas Scandinavia Aktiebolag finns i.

Hobas Scandinavia Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-10-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hobas Scandinavia Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Hobas Scandinavia Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hobas Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hansson, Nils Richard

Vill ni komma i kontakt med Hobas Scandinavia Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6800250 eller genom brev på följande adress:
Engelbrektsg. 15, 211 33, Malmö

Bolaget verksamhet skall vara inköp och försäljning av VA-rör och tankar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hobas Scandinavia Aktiebolag och det är Hansson, Nils Richard som är född 1959 och har titeln VD, Hansson, Nils Richard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Claes Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridolf, Lisbeth Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor