Frank & Robert Fastighet AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Frank & Robert Fastighet AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Frank & Robert Fastighet AB är ett av dem. Statusen för Frank & Robert Fastighet AB är att Bolaget är aktivt.

Frank & Robert Fastighet AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Frank & Robert Fastighet AB ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall uthyra, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frank & Robert Fastighet AB inte är momsregistrerat.

Idag är Frank & Robert Fastighet AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Frank & Robert Fastighet AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Dovic Joras, Franc Marijan Milan Firman tecknas var för sig av -Carlsson Marojka, Carina Helen -Dovic, Robert.

De som är på något sätt har med Frank & Robert Fastighet AB är Dovic Joras, Franc Marijan Milan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dovic, Robert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson Marojka, Carina Helen som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Frank & Robert Fastighet AB har 556370-1340 som sitt organisationsnummer.