Rutge International Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Rutge International Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rutge International Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rutge International Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rutge International Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rutge International Aktiebolag ska trivas.

Rutge International Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med konst, antikviteter och värdepapper, äga och förvalta fastigheter, utföra redovisningstjänster och driva konsultverksamhet gällande ekonomiska frågor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rutge International Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Rutge International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Rutge International Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6789840.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rutge International Aktiebolag är Jonzon, Birgitta Maria Thomasine som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonzon, Agneta Helena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Dahl, Claes Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Rutge International Aktiebolag har 556369-8884 som sitt organisationsnummer.