Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall köpa och sälja värdepapper, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1989-11-10 så skapades Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 2001-11-19.

Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-26

556369-8629 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-121900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Per Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Höllviksnäs Förvaltnings Aktiebolag är Olsson, Per Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Pia Christl Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ruth Kerstin som är född 1926 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .