TOP Housing Aktiebolag

Skåne län

Information

556368-3324 är organisationsnummer för verksamheten TOP Housing Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TOP Housing Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som TOP Housing Aktiebolag finns i.

TOP Housing Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-08-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TOP Housing Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

TOP Housing Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TOP Housing Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TOP Housing Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6004100 eller genom brev på följande adress:
Fosiev. 6, 214 31, Malmö

Bolaget skall bedriva försäljning av hussystem, inredning och övrigt byggmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TOP Housing Aktiebolag och det är Eklund, Bengt-Evert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Maria Ulrika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,