Örestads Limousineservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Örestads Limousineservice Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Örestads Limousineservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Örestads Limousineservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Örestads Limousineservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-11-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Örestads Limousineservice Aktiebolag ska trivas.

Örestads Limousineservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva beställningstrafik ,med Limousine, rekonditionering och försäljning av bilar, samt värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Örestads Limousineservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Örestads Limousineservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Örestads Limousineservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-479087.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Örestads Limousineservice Aktiebolag är Johansson, Lars Garry Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Örestads Limousineservice Aktiebolag har 556367-9074 som sitt organisationsnummer.