Colosseumkliniken Göteborg AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Colosseumkliniken Göteborg AB. Det finns flera företag som liknar Colosseumkliniken Göteborg AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1989-08-15 så har Colosseumkliniken Göteborg AB varit registrerat. Idag är Colosseumkliniken Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Colosseumkliniken Göteborg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Colosseumkliniken Göteborg AB så kan ni göra det på 031-873755.

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lauvsnes, Gard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mjåtvedt, Ole som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Finne, Tor Johan som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Henstrand, Helena Kristina som är född 1961 och har titeln Delgivningsbar person, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Colosseumkliniken Göteborg AB har 556366-5974 som sitt organisationsnummer.