Skåneblommor Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med blommor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skåneblommor Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Skåneblommor Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1989-08-15 så skapades Skåneblommor Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Skåneblommor Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skåneblommor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556365-8060 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Skåneblommor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skåneblommor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-960076 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skåneblommor Aktiebolag är Mitelski, Bogumil Edward som är född 1956 och har titeln VD, Mitelski, Bogumil Edward som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Mitelska, Elzbieta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .