S Balint Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och S Balint Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och S Balint Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S Balint Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S Balint Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som S Balint Aktiebolag ska trivas.

S Balint Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva psykologverksamhet, psykoterapi, psykoanalys, undervisnings-, konsult- och organisationskonsultverksamhet. Handel med värdepapper, konst och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S Balint Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är S Balint Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med S Balint Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-122777.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med S Balint Aktiebolag är Balint, Stefan Sven Béla som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Künstlicher, Rolf Gidion som är född 1945 och har titeln Suppleant, Dahl, Claes Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

S Balint Aktiebolag har 556364-6792 som sitt organisationsnummer.