FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB är ett av dem. Statusen för FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB ska trivas.

FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg och villaservice samt försäljning av biodlingsredskap och djurfoder ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-160032.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Lars-Åke Jonny -Olin, Tommy Elvin.

De som är på något sätt har med FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB är Nilsson, Lars-Åke Jonny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olin, Tommy Elvin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olin, Lena Inga Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

FRISAB Bygg- och Villaservice i Skåne AB har 556362-8923 som sitt organisationsnummer.