KS-Portservice Aktiebolag

Skåne län

Information

KS-Portservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I KS-Portservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Suhonen, Kai Tapani som är född 1960 och har titeln VD, Suhonen, Kai Tapani som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Suhonen, Åsa Kristin som är född 1963 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med KS-Portservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå KS-Portservice Aktiebolag på telefon 0410-26226.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom försäljning och montering av portar.

Idag är KS-Portservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

KS-Portservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

KS-Portservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och KS-Portservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KS-Portservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Suhonen, Kai Tapani -Suhonen, Åsa Kristin

KS-Portservice Aktiebolag har 556361-9385 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.