Andra Bullar Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Andra Bullar Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Andra Bullar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Andra Bullar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Andra Bullar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-25. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Andra Bullar Aktiebolag ska trivas.

Andra Bullar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-06. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva personbefordran, bilverkstad, catering- och caféverksamhet, handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter ävensom därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andra Bullar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är Andra Bullar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Andra Bullar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4210290.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Andra Bullar Aktiebolag är Eriksson Plym, Kenny Peter Mikael som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Plym, Peter Lars Göran som är född 1959 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .

Andra Bullar Aktiebolag har 556361-7116 som sitt organisationsnummer.