HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag

Skåne län

Information

556361-5961 är organisationsnummer för företaget HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag finns i.

HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-160165 eller genom brev på följande adress:
Limhamnsv. 111, 216 13, Limhamn

Plåtarbeten inom byggnadsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med HEMPLANS BYGGPLÅT Aktiebolag och det är Ekstrand, Kenth Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Ingrid Catharina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,