Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag

Skåne län

Information

Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Krokusg. 1, 212 32, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-494560.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag har idag 556359-2004 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag

Bolaget skall bedriva detaljist- och grossistförsäljning av blommor och därtill hörande produkter samt därmed förenlig verksamhet.

I Centervalls Blomsterkiosk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Centerwall, Kent Rune som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Centerwall, Vivi Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Björck, Eva Jasmine som är född 1951 och har titeln Revisor, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .