Hälsoservice i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Hälsoservice i Malmö Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hälsoservice i Malmö Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hälsoservice i Malmö Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hälsoservice i Malmö Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hälsoservice i Malmö Aktiebolag ska trivas.

Hälsoservice i Malmö Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-28. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förebyggande hälsovård, sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsoservice i Malmö Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Hälsoservice i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Hälsoservice i Malmö Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-232374.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Hälsoservice i Malmö Aktiebolag är Andersson, Sven Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Kjell Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Westbergen, Ulla-Christin Aina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .

Hälsoservice i Malmö Aktiebolag har 556357-8458 som sitt organisationsnummer.