MECA Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och MECA Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MECA Sweden AB är ett av dem. Statusen för MECA Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

MECA Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MECA Sweden AB ska trivas.

MECA Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall importera och bedriva handel med reservdelar, tillbehör och bilvårdsprodukter till personbilar och andra fordon samt verktyg och verkstadsutrustning, samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MECA Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är MECA Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med MECA Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6716060.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Hård af Segerstad, Hans Robert -Lundahl, Rolf John Henry Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med MECA Sweden AB är Hård af Segerstad, Hans Robert som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Mughal, Dick Ernesto Germano José som är född 1965 och har titeln Extern VD, Krondahl, Hans Evert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundahl, Rolf John Henry som är född 1947 och har titeln Suppleant, Thuresson, Tomas Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

MECA Sweden AB har 556356-5612 som sitt organisationsnummer.