Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN. Det finns flera företag som liknar Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1989-03-14 så har Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN varit registrerat. Idag är Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN så kan ni göra det på 040-70035.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och aktier, därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bergstrand, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anders Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Fastighets Aktiebolaget FEMLINGEN har 556355-6157 som sitt organisationsnummer.