Metoden Agenturer AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva agenturverksamhet inom förpackningsbranschen, rådgivning i finansiella frågor, ekonomisk och juridisk konsultation, äga och förvalta fast och lös egendom, driva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Metoden Agenturer AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Metoden Agenturer AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1989-02-25 så skapades Metoden Agenturer AB och verksamheten är har F-skattsedel Metoden Agenturer AB har haft det sedan 1994-01-01.

Metoden Agenturer AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556353-9369 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Metoden Agenturer AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Metoden Agenturer AB så går det att nå dem via telefon på 040-186790 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren

Följande personer är på något sätt aktiva inom Metoden Agenturer AB är Möllerström, Oscar Johan som är född 1982 och har titeln Extern firmatecknare, Trotzig, Per Gustaf Vilhelm som är född 1951 och har titeln VD, Trotzig, Per Gustaf Vilhelm som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Trotzig, Olof Gustaf Wilhelm som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svenfelt, Olof Ingemar Hjalmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Trotzig, Ethel som är född 1926 och har titeln SuppleantTrotzig, Olof Fredrik Göran som är född 1952 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Bo Göran Christofer som är född 1951 och har titeln Revisor, Dumky, Anita Irene Margareth som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.