Technimac Service AB

Skåne län

Information

Technimac Service AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Technimac Service AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Technimac Service AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Technimac Service AB har haft sedan 2009-11-05. Technimac Service AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Technimac Service AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krukmakareg. 62, 234 37, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-187520.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Technimac Service AB Privat, ej börsnoterat.

Technimac Service AB har idag 556353-8114 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Technimac Service AB

Bolaget skall tilhandahålla service-reparations och utbildningstjänster på datorer så även köpa och sälja datorer och programvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Technimac Service AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Joneil, Per Magnus som är född 1966 och har titeln VD, Joneil, Per Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Thorbjörn som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Wahlbergs Revisionsbyrå i Malmö KB som är född och har titeln Revisor, .