Winberg IT Strategi AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Winberg IT Strategi AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Winberg IT Strategi AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Winberg IT Strategi AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556353-3909.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-162900 alternativt besöka eller skicka post till Winberg IT Strategi AB på följande adress Västervångsg. 21, 217 74, Malmö.

Winberg IT Strategi AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Winberg IT Strategi AB så sitter följande personer i styrelsen: , Winberg, Rita Karin Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet, försäljning av mjuk- och hårdvara, översättningsarbete, management consulting(affärskonsultation), strategisk rådgivning, konsultation, uthyrning av personal och verksamhetsutredning samt därmed förenlig verksamhet.