Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

556353-0509 är organisationsnummer för verksamheten Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag finns i.

Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-02-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6116262 eller genom brev på följande adress:
Kalendeg. 25, 211 35, Malmö

Bolaget skall under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokat Helen Wiwen-Nilsson Aktiebolag och det är Wiwen-Nilsson, Helen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiwen-Nilsson, Tore som är född 1944 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,