Swedish Health Care Services i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Swedish Health Care Services i Malmö Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Swedish Health Care Services i Malmö Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Swedish Health Care Services i Malmö Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556352-2316.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-6118200 alternativt besöka eller skicka post till Swedish Health Care Services i Malmö Aktiebolag på följande adress Adelg. 2, 211 22, Malmö.

Swedish Health Care Services i Malmö Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Swedish Health Care Services i Malmö Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Persson, Inga Gila Katinka som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall främja exporten av tjänster på hälso- och sjukvårdens samt tandvårdens område. Bolaget skall därvid dels erbjuda utbildningsplatser i Sverige för utländsk hälso- och sjukvårdspersonal samt tandvårdspersonal, dels tillhandahålla specialistvård i Sverige för utländska patienter, driva vårdhem, seniorboende och sjukhus samt idka konsultverksamhet inom verksamhetsområdet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.