Team Gamewi Aktiebolag

Skåne län

Information

Team Gamewi Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Team Gamewi Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Team Gamewi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Team Gamewi Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-02-27. Men sedan 1989-01-01 så har Team Gamewi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gustavsg. 34, 216 11, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Team Gamewi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-160085.

Malmö arbetar för att verksamheter som Team Gamewi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Team Gamewi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med profilkläder och reklamartiklar, idka handel med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Team Gamewi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Team Gamewi Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Pär-Håkan som är född 1955 och har titeln VD, Andersson, Pär-Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Team Gamewi Aktiebolag är 556351-5195.