Pallexperten i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Pallexperten i Malmö Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Pallexperten i Malmö Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pallexperten i Malmö Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Pallexperten i Malmö Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-02-02. Men sedan 1991-01-01 så har Pallexperten i Malmö Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ringugnsg. 7, 216 16, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pallexperten i Malmö Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-163610.

Malmö arbetar för att bolag som Pallexperten i Malmö Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pallexperten i Malmö Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med lastpallar, emballage och därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget äga aktier i andra bolag inom olika verksamhetsområden. Dessa bolag kan antingen nystartas eller förvärvas. Bolaget skall även syssla med travsport.

Firmatecknare för Pallexperten i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Levin, Mikael Jörgen -Lind, Gösta Peter Carsten -Lind, Marit Eva Christina.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pallexperten i Malmö Aktiebolag och det är följande personer, Lind, Marit Eva Christina som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Lind, Gösta Peter Carsten som är född 1949 och har titeln VD, Lind, Gösta Peter Carsten som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Malin Elisabeth som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Mikael Jörgen som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Marco Jon Peter Gavin som är född 1968 och har titeln Suppleant.Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pallexperten i Malmö Aktiebolag är 556351-0824.