Skanska Glasbyggarna Aktiebolag

Skåne län

Information

Skanska Glasbyggarna Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Skanska Glasbyggarna Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skanska Glasbyggarna Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skanska Glasbyggarna Aktiebolag har haft sedan 2001-08-20. Skanska Glasbyggarna Aktiebolag har funnits sedan och 2004-05-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skanska Glasbyggarna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sikeå, 915 93, Robertsfors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-50436882.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skanska Glasbyggarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skanska Glasbyggarna Aktiebolag har idag 556348-7858 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Skanska Glasbyggarna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av dörr-, entre- och fasadpartier, glasmästerirörelse, äga och förvalta fastigheter, utföra entreprenader inom styr- och reglerutrustningar för glastak omfattande såväl styr - och reglerutrustning som täthet samt att driva därmed förenlig verksamhet.

I Skanska Glasbyggarna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergh, Nils-Johan Olof som är född 1967 och har titeln Extern VD, Wallin, Berndt Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedbeck, Ann-Marie Inez som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenholm, Per Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Hans Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.