K.G. Trailer Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter K.G. Trailer Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar K.G. Trailer Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

K.G. Trailer Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1989-01-09 så har K.G. Trailer Aktiebolag varit registrerat. Idag är K.G. Trailer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med K.G. Trailer Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S. Förstadsg. 4, 211 43, Malmö. Vi ni istället prata med K.G. Trailer Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva traileruthyrning samt transportverksamhet härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Edelsvärd, Erik Jonas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Granlund, Karl Axel som är född 1955 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

K.G. Trailer Aktiebolag har 556348-4848 som sitt organisationsnummer.