Mif Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och äga och bedriva uthyrningsverksamhet av storbildsmonitor och bedriva restaurangverksamhet gentemot sponsorer (slutna sällskap) samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mif Service Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Mif Service Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1989-04-13 så skapades Mif Service Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Mif Service Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Mif Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556345-6671 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Mif Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mif Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-6420600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mif Service Aktiebolag är Lindblad, Jan Mårten som är född 1950 och har titeln Likvidator, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .