Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

556345-2977 är organisationsnummer för verksamheten Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag finns i.

Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 042-353141 eller genom brev på följande adress:
Nabbav. 27, 260 43, Arild

Bolaget skall driva annonsbyrå och därmed förenlig verksamhet samt framställande, inköp och försäljning av bilder, tavlor och konst.

Det finns olika personer som har en koppling med Åke Nordin Annonsbyrå Aktiebolag och det är Nordin, Hans Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Järinge, Eva Margareta Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,