Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag

Skåne län

Information

Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pedersen, Hans Johan Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Louise Yvonne som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag på telefon 0416-511749.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri och förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Färs Betongtransport och Trading, BETRAB Aktiebolag har 556344-8165 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.