Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag

Skåne län

Information

Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Barometerg. 24, 211 17, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-303501.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag har idag 556344-6672 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet, nöjes- och utställninsarrangemang, sätteri- och reproarbeten, illustration och fotografering, produktdesign samt grafisk formgivning och design. Bolaget skall vidare idka video- och filmproduktion, manus-, regi- och producentarbeten, musikkomposition, författararbeten, förlagsverksamhet samt information och utbildningsproduktion. Bolaget skall dessutom bedriva konsultationsverksamhet inom databranschen, import, export och postorderförsäljning av presentartiklar, bedriva handel med veteranbilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Marketing Advertising Design Ulf Hedetoft Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedetoft, Ulf Henrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedetoft, Jane Christel Margret som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sjöstrand, Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .