Solsäter Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Solsäter Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Solsäter Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Solsäter Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Solsäter Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Solsäter Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Solsäter Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solsäter Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Solsäter Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Solsäter Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-164145.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Solsäter Fastighets Aktiebolag är Jönsson, Kenth Arne Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Eva-Lisa Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Solsäter Fastighets Aktiebolag har 556344-2218 som sitt organisationsnummer.