ProKrAmi Aktiebolag

Skåne län

Information

556343-2540 är organisationsnummer för bolaget ProKrAmi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ProKrAmi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som ProKrAmi Aktiebolag finns i.

ProKrAmi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för ProKrAmi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

ProKrAmi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ProKrAmi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ProKrAmi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-544220 eller genom brev på följande adress:
Rönneholms Slott, 240 36, Stehag

Bolaget skall bedriva verksamhet för vård, boende och utbildning under Länsstyrelsens tillsyn. Bolagets verksamhet skall icke vara vinstgivande. Vid fall av bolagets likvidation skall dock vinst och behållna tillgångar återfalla till aktieägarna enligt ägandeandel, där A- och B-aktier värderas lika.

Det finns olika personer som har en koppling med ProKrAmi Aktiebolag och det är Gyllenkrok, Axel Nils Gabriel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bengt Agne Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Erik Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,